20 hiljada eura za
Putin potpisuje "bubu"

Novac otišao u dobrotvorne svrhe

20 hiljada eura za "bubu" sa Putinovim potpisom

„Folksvagenov“ automobil, „buba“ na koju se potpisao ruski predsjednik tokom vjenčanja austrijske ministarke Karin Knajsel, prodata je za 20.000 eura, a novac je uplaćen u dobrotvorne svrhe.

Knajselova je u intervjuu za ruski Komersant, istakla da je „buba“ prodata na aukciji krajem prošle godine.

„Nije pripadala nama, dobili smo je samo za vjenčanje i tog dana smo gostima rekli da želimo da je prodamo u dobrotvorne svrhe“, rekla je ministarka Karin Knajsel.

Prisjećajući se vjenčanja, ministarka je navela da joj je bilo jasno da će Putinov dolazak privući pažnju medija.

„Vladimir Putin, uvijek šarmantan, podijelio je sa nama taj srećan dan“, dodala je Knajselova.

Putin je 18. avgusta prošle godine prisustvovao vjenčanju Knajselove u Austriji.

Prije nego što je otišao sa proslave, Putin se potpisao na „bubu“ mladenaca i, po ruskoj tradiciji za vjenčanja, uzviknuo „gorko“, podsjetila je agencija Tas.

To znači da su pića gorka i da bi par trebalo da se poljubi da „zasladi“ piće.

Izvor: RTS/Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.