Voditeljka napadnuta u programu uživo: Žena joj stavila šrafciger pod grlo(VIDEO)
Foto: Screenshot

Voditeljka napadnuta u programu uživo: Žena joj stavila šrafciger pod grlo(VIDEO)

Voditeljka na jednoj tajlandskoj televiziji spremala se da pročita dobitne brojeve lota kad ju je jedna žena iz publike napala šrafcigerom dugim 12 sentimetara.

Snimak ovog užasavajućeg incidenta nastao je u studiju u gradu Phathalungu, a srećom voditeljka Thananja Pipitvaničakarn, kojoj je napadači šrafciger prislonila na grlo, nije povrijeđena.

35-godišnjakinja koja ju je napala poznata je samo pod imenom Parapan, a čim je nasrnula na voditeljku članovi tima su je zgrabili. Navodno je cijelo vrijeme vikala i psovala, a ubrzo ju je uhapsila policija.

Izjavila je da je samo htjela da privuče pažnju policije kako bi riješila problem koji ima sa svojom majkom.

Navodno su je ranije uhapsili pod, kako tvrdi, lažnom optužbom da je posjedovala marihuanu i htjela je da policija njenoj majci potvrdi da to nije istina.

"Bila je vrlo glasna i vrijeđala je policajce, vrištala i opirala se ulasku u policijsko vozilo. Priznala je napad i rekla da je samo htjela da riješi problem sa majkom. Voditeljka je doživjela traumu i u šoku je, ali nije povrijeđena" - ispričao je policajac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.