Hrvatska: Djeca koju je otac bacio s terase izlaze iz bolnice
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Živjeće s majkom uz stručni nadzor

Hrvatska: Djeca koju je otac bacio s terase izlaze iz bolnice

Troje djece, koje je otac u Pagu bacio s balkona, uspješno su se oporavila u zadarskoj Opštoj bolnici i danas će biti otpuštena na kućnu njegu. Biće smješteni s majkom uz pomoć stručne osobe.

Pridružiće im se i njihova sedmogodišnja sestra, koja je još na liječenju u KBC-u Zagreb. Živjeće sa svojom majkom, ali će im biti osigurana i briga jedne stručne osobe, javlja Radio Zadar. 

Podsjetimo, otac je svoje četvoro djece 28. februara oko 6 sati bacio s balkona prvog sprata u dvorište, prilikom čega je svo četvoro djece povrijeđeno, a sedmogodišnja djevojčica, koja je najteže povrijeđena, prebačena je u zagrebački KBC na Rebru.

Tužilaštvo oca tereti za četiri teška pokušaja ubistva na podmukao način te se nalazi u pritvoru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.