Katnić: Žao mi je što su pomamili narod da protestuje, bolje da sade luk
Milivoje Katnić

Smatra da ne postoji nijedan razlog da se povuče sa te funkcije

Katnić: Žao mi je što su pomamili narod da protestuje, bolje da sade luk

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić smatra da ne postoji nijedan razlog da se povuče sa te funkcije, uprkos zahtjevu građana da podnese ostavku.

Katnić je za Dan rekao da rezultati koje je ostvario od kada je imenovan  daju odgovor na pitanje hoće li ili neće podnijeti ostavku.

“Prosudite sami na osnovu svega što sam uradio. Pitajte Duška Kneževića i druge koje sam procesuirao hoću li podnijeti ostavku. Pitajte one članove 13 organizovanih kriminalnih grupa koje sam priveo licu pravde. Vjerujem da će vam odgovor dati i onih 88 optuženih i 28 optužnica podignutih za organizovani kriminal”, odgovorio je Katnić na pitanje hoće li podnijeti ostavku.

Građani koji se okupljaju na protestima traže da Katnić podnese ostavku zbog selektivne pravde, međutim, on tvrdi da jednako postupa prema svima.

“Žao mi je što su pomamili ovaj narod da protestuje. Bolje da su pošli ako imaju gdje malo zemlje da obrađuju, da sade luk i li nešto drugo, pošto je teška i mrčna godina pred nama. Ne bih volio da ovo neko shvati kao uvredu, već kao dobronamjeran savjet, jer i ja to radim”, rekao je Katnić.

Glavni specijalni tužilac najavio je ranije da će podnijeti ostavku samo ukoliko ne ispuni očekivanja u slučaju “Državni udar”.

Komentari

Komentara: (1)

Aleksandar

11. 03. 2019 - 13:49

Katnicu dosta je bilo, znam lično da si vrijedan čovek koji je dobar domaćin, verovatno i sadis luk, ali pusti ovaj narod izašao je na ulicu od muke koja mu je priredila OVA VLAS PREHODNIH 30 GODINA,DOK STE SE VI NAPUNILI IZGRADILI VILE, STANOVE, RANCEVE MI SE GUSIIMU U SIROMAŠTVU VAŠEG BOGACENJA....
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.