Prognoza na ponedjeljak i utorak: Kiša, pljuskovi, grmljavina, snijeg, vjetar...
Ilustracija

Vremenska prognoza

Prognoza na ponedjeljak i utorak: Kiša, pljuskovi, grmljavina, snijeg, vjetar...

Pretežno oblačno povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, naročito u drugom dijelu dana i tokom noći očekuje se danas u Crnoj Gori.

Krajem dana i tokom noći u sjevernim, a ponegdje i centralnim i višim planinskim predjelima na jugu, kiša će postepeno preći u susnježicu i snijeg.

Duvaće vjetar umjeren do pojačan južnih smjerova, krajem dana u sjevernim, a tokom noći i u ostalom dijelu zemlje, jak sjeverni i sjeveroistočni.

Najviša dnevna temperatura vazduha kretaće se od 5 do 17 stepeni. 

U utorak u južnim i centralnim predjelima ujutru ponegdje moguće slabe padavine, a od sredine dana razvedravanje.

Na sjeveru veći dio dana oblačno sa snijegom i mećavom i osjetno hladnije.

Duvaće vjetar sjeverni i sjeveroistočni pojačan i jak, na udare olujne jačine, tokom noći će znatno oslabiti. Jutarnja temperatura vazduha -6 do 9, najviša dnevna -3 do 13 stepeni. 

U Podgorici u utorak vjetrovito. Prijepodne umjerena ili povećana oblačnost, a poslijepodne pretežno sunčano. Duvaće jak sjeveroistočni vjetar. Jutarnja temperatura vazduha oko 6, najviša dnevna do 10 stepeni. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.