Mornar pobijedio FMP, ostali u ABA ligi
Foto: Aba liga

Mornar pobijedio FMP, ostali u ABA ligi

Pobjedom nad ekipom FMP-a od 79: 69, košarkaši Mornara iz Bara prebrinuli su sve brige oko opstanka u ABA ligi.

To je osma pobjeda za Barane u ovoj sezoni, a do nje su došli prije svega zahvaljujući dobroj igri u prvoj i trećoj četvrtini koju su dobili rezltatom 20:13.

Imali su košarkaši Mornara i 15 poena viška tokom treće četvrtine, ali su dozvolili gostima iz Železnika da priđu na jednocifrenu razliku. Ipak serijom od 7:0 pred kraj definitivno su obezbijedili pobjedu. 

U timu Mornara najbolji je bio Nemanja Vranješ koji je postigao 22 poena uz sedam skokova i tri asistencije, Strahinja Mićović je postigao 14, a Nikola Rebić 13 poena. 

Kod FMP-a, Aleksa Uskoković je meč završio sa 15 poena, a Stefan Momirov sa 13. 

U poslednjem kolu Mornar gostuje ekipi Cedevite u Zagrebu, dok će FMP dočekati ekipu Partizana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.