Dva profesora iz Srbije u jutarnjem programu o veličini penisa: Muškarci opterećeni veličinom
Foto: TV Prva/Screenshot

Dva profesora iz Srbije u jutarnjem programu o veličini penisa: Muškarci opterećeni veličinom

Dva profesora iz Srbije, urolog i seksolog Aleksandar Milošević i psihijatar Jovan Marić, iznenadili su temom u jutarnjem programu. Oni su govorili o veličini polnog organa, šta je normalno, a šta malo, ili veliko i na šta su sve spremni muškarci kada su dimenzije u pitanju.

U jutrošnjoj emisiji na Tv Prva poteglo se pitanje uvijek važno kod muškaraca, a to je veličina njihove muškosti. Naime, jedan muškarac od 65 godina preminuo je prilikom operacije kojom je želio da uveća svoj polni organ. Milijarder Ehud Arje Lanijado nastradao je zbog svog penisa, a upravo to je podstaklo profesore da javno progovore o delikatnoj temi, prenosi Blic.rs.

- Ja znam da su mladići opterećeni veličinom. Ali poslije 40 čvrstina je važna. Pustite centimetar, tegove. Da vidimo može li pola kilograma da drži, može li jedan kilogram. Statistika kaže da 80 posto muškaraca nije zadovoljno svojom dužinom, a 80 posto žena je zadovoljno dužinom penisa partnera - izjavio je Marić.

- Nije to tako skupa intervencija. Relano povećanje je maksimum jedan centimetar u samoj erekciji, i u obimu 1,5 centimetar. Muškarci procjenjuju da je želja da im penis bude u erekciji 14-16 cm, a žene kažu od 12-14 cm - pojasnio je Milošević šta kaže velika američka studija.

- Vazopresin i oksitocin su hormoni vezivanja, spajanja ljubavi, pa je utvrđeno da dužina gena, za vazopresin, ako je duži, monogamniji će biti muškarac. Drage dame, mjerite gen i bićete srećne - poručio je profesor Jovan damama.

- Donja granica se sve više smanjuje. Korpororeduktivna plastika je smanjenje penisa. Prije neku godinu je bilo 9, sada je već 7 centimetara. Vagina je prosječno od 7 do 11 centimetara, ali ima mogućnost da se produži za 3, 4 centimetra kada je žena pripremljena za seksualni kontakt - objasnio je urolog Aleksandar.

- Kod žena je prva 2 ili 3 centimetra na samom ulazu u vaginu najveći broj prijemnika za zadovoljstvo kod žene. Ima naravno i u dubini, ali žene znaju, tehnika je važna. Malo ući, malo izaći. Najveći seksusalni organ je mozak, a kod žena to je klitoris - rekao je Jovan.

- Mi smo primati. Najjači muškarac među nama ima najmanji penis.Gorila ima najmanji penis, 6 centimetara, šimpanza 8, a muškarac prosječan 12-13 centimtra. Normala u svijetu je, gornja granica 16, 17, to je penis velikog kapaciteta jer njemu treba mnogo krvi. I njima je potrebno smanjenje, jer ne može da se digne zbog tolike količine krvi - rekao je Milošević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.