Savjet mladih DPS Bijelo Polje pružio punu podršku Đukanoviću i partiji: CG da vode putem prosperiteta
Sa sastanka

Savjet mladih DPS Bijelo Polje pružio punu podršku Đukanoviću i partiji: CG da vode putem prosperiteta

Savjet mladih DPS-a Bijelo Polje na sastanku, kojim je predsjedavao predsjednik Savjeta Miloš Vajić, a kojem su prisustvovali član Glavnog odbora DPS-a Petar Smolović i predsjednik OO DPS-a Abaz Kujović, pružio je punu podršku rukovodstvu Partije na čelu sa Milom Đukanovićem da istraju da Crnu Goru vode putem prosperiteta i napretka.

"Jedino politika koju vodi naša partija i predsjednik Đukanović je dugoročno održiva, jer bezbjednost koju nam pruža članstvo u NATO alijansi nema alternativu. Članstvo u Evropskoj uniji je jedini ispravan i pravi  put kojim Crna Gora sigurno korača zahvaljujući politici koju predvodi naša partija, a sve ostalo su stranputice i bespuća", saopšteno je na sastanku Savjeta mladih DPS Bijelo Polje.

DPS će kako su najavili, nastaviti da realizuje politiku za koju je dobio povjerenje građana na državnom i lokalnom nivou.

"Kako bi Crna Gora i Bijelo Polje ostali sigurno mjesto za život svih građana", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.