Aleksandra izašla iz bolnice: Zajedno sa suprugom i sinom napustila porodilište(VIDEO)
Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Aleksandra izašla iz bolnice: Zajedno sa suprugom i sinom napustila porodilište(VIDEO)

Popularna pjevačica Aleksandra Prijović danas je napustila privatnu bolnicu u Beogradu gdje se prije samo nekoliko dana porodila i na svijet donijela sina prvenca.

Aleksandra se porodila carskim rezom, a da je rana i dalje boli govori i to što se danas prilično usporeno kretala dok je napuštala porodilište.

Aleksandra je izašla na sporedni ulaz, a ona je odmah ušla u automobil odakle se sa suprugom Filipom Živojinovićem i njihovim naslednikom zaputila u porodični dom. 

Aleksandra je nosila velike crne naočare, a iz bolnice je izašla bez trunke šminke.

00000PINKEstockMilosRafailovic2

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ono što je svima zapalo za oko jeste i to što Prija, uprkos bolovima, nije skidala osmijeh s lica, te nije mogla da sakrije sreću što su konačno na okupu ona, njen suprug i njihov sin, prenosi Pink.rs.

Podsjetimo, Aleksandra Prijović se porodila 6. marta, a na svijet je donijela zdravog dječaka teškog 2.800 grama. Aleksandra i Filip su odlučili da nasljedniku daju srpsko ime - Aleksandar.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.