Skandal na utakmici Aston Vile i Birmingema: Navijač udario igrača(VIDEO)
Foto: Carl Recine

Skandal na utakmici Aston Vile i Birmingema: Navijač udario igrača(VIDEO)

Na utakmici između Aston Vile i Birmingema u okviru engleskog Čempionšipa, navijač Birmingema je uletio na teren i udario jednog igrača Aston Vile u glavu.

U prvom poluvremenu gradskog derbija Birmingema i Aston Vile, koji se igrao na stadionu Birmingema, jedan navijač domaće ekipe je prosto utrčao na teren i s leđa udario Džejka Griliša, kapitena Aston Vile u glavu,prenosi B92.

Griliš je momentalno pao na zemlju, na terenu je nastao "haos" , redarska služba je utrčala, igrači su ga opkružili, a navijač je sa tribina ispraćen aplauzom, dok je istima slao poljupce. 

Nemilu scenu sa utakmice Birmingem – Aston Vila možete pogledati u priloženom linku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.