Oglasila se ministarka koja je udarila djevojčicu: Propustila sam da produžim vozačku
Gabrijela Žalac, f oto: Printscreen

Oglasila se ministarka koja je udarila djevojčicu: Propustila sam da produžim vozačku

Ministarka u Vladi Hrvatske Gabrijela Žalac oglasila se na Fejsbuku povodom saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovala.

"Nakon ovog nesrećnog dana, još jednom iskazujem duboko žaljenje zbog nesreće. Posjetila sam svoju malu dragu komšinicu u bolnici koja se, hvala dragom Bogu, dobro oporavlja. Srećom, potkoljenica je sanirana samo repozicijom i fiksirana langetom. Moje misli i molitve su uz djevojčicu i njenu porodicu, te joj želim što brži oporavak. Što se tiče vozačke dozvole, propustila sam da produžim njenu važnost koju sam, kao i svi građani, dužna produžiti svakih 10 godina, te se zbog navedenog propusta izvinjavam javnosti. Kaznu sam platila odmah, u skladu sa Zakonom" - napisala je Žalac. 

"Do saobraćajne nesreće je došlo kada je 10-godišnje dijete neoprezno pretrčavalo ulicu u trenutku kada se tuda kretalo vozilo, koje je zatim udarilo", saopštila je policija.

Djevojčica je teže povrijeđena i nalazi se u bolnici u Osijeku.

24 sata.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.