AMSCG: Opreznija vožnja zbog smanjene vidljivosti
Foto: Ilustracija

AMSCG: Opreznija vožnja zbog smanjene vidljivosti

U Crnoj Gori jutros se saobraća mjestimično po mokrim kolovozima, saopštili su iz Auto moto saveza i poručili vozačima da pažljivo voze na dionicama koje vode duž klisura i usjeka zbog pojave odrona.

Kako su kazali iz AMSCG zbog magle je smanjena vidljivost po kotlinama i savjetovali vozačima opreznu vožnju prilagođenu uslovima i stanju na putu.

Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Navodeći da je upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela-Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.