DPS Rožaje: Potpisan koalicioni sporazum između DPS, SD i BS o vršenju vlasti u Rožajama
Foto: DPS

DPS Rožaje: Potpisan koalicioni sporazum između DPS, SD i BS o vršenju vlasti u Rožajama

Demokratska partija socijalisa, Socijaldemokrate i Bošnjačka stranka danas su potpisale koalicioni sporazum o vršenju vlasti u Rožajama.

Sporazum su u ime partija potpisali predsjednici Opštinskog odbora DPS Bećir Kalač, ispred Opštinskog odbora BS Rahman Husović i ispred Opštinskog odbora SD Faruk Kalač.

"Za DPS ovaj Sporazum predstavlja afirmaciju politike koja promoviše multietnički sklad i građansko društvo kao prepoznate vrijednosti i Rožaja i Crne Gore. Sporazum je istovremeno i prilika da se objedine svi raspoloživi kadrovski i drugi potencijali kako bi se valorizovali izdašni prirodni i ekonomski kapaciteti koje Rožaje ima", kazali su iz OO DPS Rožaje.

Ističući da DPS nije postala dio vlasti radi vlasti, nego je na ovaj način iskazala spremnost da zajedno sa koalicionim partnerima preuzme odgovornost za dalji razvoj Rožaja nudeći nove ideje i mogućnosti za poboljšanje kvaliteta života i usluga u ovoj opštini.

"Na tom putu uspješnu politiku Vlade Crne Gore o ubrzanom razvoju sjevera, kao i velikim ulaganjima vidimo kao šansu i dobru priliku da odgovorno i predano radimo na realizaciji postojećih  i osmišljavanju novih projekata koji će građanima Rožaja omogućiti bolji život i bolji ekonomski standard", naveli su iz OO DPS Rožaje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.