Nju Džersi: Avion prinudno sletio, putnici evakuisani
Foto: Ilustracija

Nju Džersi: Avion prinudno sletio, putnici evakuisani

Američke vlasti objavile su da su putnici iz aviona, koji je prinudno sletio na aerodrom u Nju Džersi, evakuisani.

Federalna uprava za avijaciju saopštila je da je let 942 kompanije Air Transat letio na relaciji od Montreala do Fort Lauderdalea u Floridi, kada je prijavio mogućnost požara u teretnom prostoru preusmjeren na aerodrom Newark Liberty International u subotu u 8.30 sati ujutru, javlja Anadolija.

Boeing 737 je sletio i na aerodromu su odmah reagovali vatrogasci.

Putnici su evakuisani na pisti kroz izlaze za hitne slučajeve i odvezeni autobusom na terminal.

Iz Uprave vazdušnih luka Njujorka i Nju Džersija su kazali da je dvoje od 89 putnika lakše povrijeđeno, a da je jedan odvezen u bolnicu na detaljniji pregled.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.