Bacili stari frižider u Savu, mladići im ga vratili (VIDEO)
"Srećni vlasnici ponovo sa svojim frižiderom"

Bacili stari frižider u Savu, mladići im ga vratili (VIDEO)

Proljeće je period pospremanja. Na splavovima na Adi međici u Beogradu počelo je veliko spremanje, pa su dvojica "ljubitelja" rijeke odlučila da dotrajali frižider bace pravo u Savu, objavio je B92.

Ubrzo im je međutim stigao nazad.

Na društvenim mrežama naime se pojavio snimak uz komentar "Obodin se vraća kući". 

Mladići koji su bili svjedoci te bahatosti, odlučili su da vrate dotrajali frižider vlasnicima i sve snimili i objavili na društvenim mrežama. 

Ova dvojica u sred bijela dana riješila da bace dotrajali frižider sa splava u Savu, a mi nismo bili lijeni pa im ga dotjerali čamcem nazad, slikano prilikom primopredaje. Ovakvima treba oduzeti pravo na splav, na ribolovačku dozvolu i sve drugo što ima veze sa rijekom. - objavljeno je na Twiteru.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.