"Regrutuju dokazane vandale i ljude osumnjičene za teška krivična djela"

Demokrate Nikšića su povodom reagovanje trojice Nikšićana da su greškom udarili u dovratnik vrata poslanika te partije Moma Koprivice izašle sa saopštenjem o navodnim kriminalnim aktivnostima dva od tri lica.

Za jednog od potpisnika reagovanja,  I.R.navode da je sumnjičen za krivična djela krađe. Navode i da porodični dom ovog, kako trvde, osuđivanog lica nije u zgradi u kojoj živi Koprivica.

"Držimo da javnosti, onda, nije potrebno objašnjavati odakle on na vrata Koprivice", saopštile su nikšićke Demokrate.

Demokrate u daljem tekstu saopštenja tvrde, pozivajući se na medijske objave, da se za drugog potpisnika i njegove kriminalne aktivnosti čulo do susjedne Hrvatske.

" Na portalu hrvatskog Novog lista, u članku objavljenom 12. prosinca tj. decembra 2017. godine, pod naslovom „Crnogorska marihuana u Rijeci“ stoji da je drugi od potpisnika izjave pisane u kancelariji DPS-a, iako se to nigdje ne navodi, završio u istražnom zatvoru u Rijeci zbog krijumčarenja droge. Osim njega, u zločinačko udruženje, bili su uključeni i njegovi roditelji, što samo znači da DPS prilikom regrutovanja novih članova mnogo drži i do njihovog kriminalnog pedigrea", navele su u saopštenju Demokrate i dodale:

"Kad smo kod regrutovanja novih članova, čime DPS ovih dana voli da se pohvali, da obavijestimo javnost da se prije desetak dana DPS pohvalio i regrutovanjem Borisa Bijelića, lica koje je prije oko godinu dana uhapšeno zbog ubistva u pokušaju, o čemu, takođe, postoje dokazi u medijima, ali i na Fejsbuk profilu Bijelića koji se takođe pohvalio da mu je predsjednik OO DPS-a Nikšić uručio člansku kartu DPS-a. Nismo ni sumnjali da DPS i kriminalci sarađuju na obostrano zadovoljstvo.".

Optužuju nikšićki odbor DPSa da "regrutuje dokazane vandale i ljude osumnjičene za teška krivična djela u svrhu obračuna sa istaknutim opozicionim predstavnicima, a nakon što njihove kriminalne uzdanice, budu razotkrivene, onda im iz DPS-a pružaju logističku podršku u vidu pisanja lažnih saopštenja, čime im, kao što se vidi, i ne čine nikakvu uslugu.".
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.