Zadavila četvoromjesečnog sina jer je plakao?
ilustracija

Prijeti joj kazna od 10 do 40 godina zatvora

Zadavila četvoromjesečnog sina jer je plakao?

Srpska policija je uhapsila Živadinku S. (23) iz sela Mustapić kod Kučeva u Poćarevcu, zbog sumnje da je izvršila teško ubistvo svoje bebe, stare oko četiri mjeseca.

Osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće privedena Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, saopšteno je iz tamošnje Policijske uprave. Detaljniji podaci o ovom slučaju ipak nisu saopšteni, jer je istraga još uvijek u toku.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, beba je kobne noći plakala, pa se Živadinka zbog toga probudila.

Navodno je nekoliko puta udarila dijete, a zatim ga i zadavila. Četvoromjesečni dečak preminuo je u noći između četvrtka i petka.

Nakon zločina je njegova majka navodno svojoj kumi poslala SMS poruku da joj je dijete mrtvo i da će sada i ona da se ubije. Nakon toga, pobjegla je od kuće. Njena kuma sve ovo je prijavila policiji. Pripadnici MUP su potom otišli na lice mjesta i u jednoj od soba pronašli su beživotno tjelo bijebe.

Mještani kažu da je osumnjičena živjela sa svojim suprugom Ljubišom, koji je od četvrtka u bolnici zbog alkoholizma. On se prije nje navodno dva puta ženio i iz ta dva braka ima dvoje djece, ali oni su odrasli i ne žive sa njima. Mještani su rekli beogradskom listu i da preminula beba ima brata blizanca, koji se odranije nalazi u Beogradu, na liječenju.

Za krivično dijelo za koje se uhapšena majka sumnjiči zakonom je zaprijećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.