Kosovska Mitrovica: Radnik sa trećeg sprata pao na djevojku
ilustracija

Kosovska Mitrovica: Radnik sa trećeg sprata pao na djevojku

Nešto posle 8.30 časova radnik sa skele na objektu koji se pravi u centru Kosovske Mitrovice na samom početku šetališta, pao je i pri padu povrijedio djevojku koja se nalazila u blizini.

Prema saznanjima sa mjesta događaja, radnik je skidao drvenu oplatu na trećem spratu četvorospratne zgrade kada je popustila platforma na kojoj je stajao.  

"Prodavao sam cvijeće kada sam začuo vrisak radnika za pomoć. Potrčao sam i vidio čovjeka koju je ležao i pored njega djevojčicu koja je bila bez svijesti. Uzeo sam je u naručje i krenuo da trčim prema glavnoj ulici. U tom trenutku naišao je sanitet u koji smo je unijeli. Na putu do bolnice ona se osvijestila", rekao je agenciji Beta Fatmir Ljatifi.  

Kako je preneo portal Kossev, povrijeđeni nisu životno ugroženi.

U izjavi za agenciju Beta, upravnica Bolnice u Kosovskoj Mitrovici Danica Radomirović je rekla da su oba povrijeđena pacijenta za sada stabilno.

"Povređeni pacijenti - muškarac srednjih godina i mlađa djevojka, dovezeni su u svjesnom stanju na prijemno hiruško odjeljenje odakle je, nakon ukazane pomoći i dijagnostike, građevinski radnik prebačen na Odeljenje hirurgije. Radi se o lakim tjelesnim povredama i njegovo stanje se prati i nije životno ugrožen. Kod djevojke su dijagnostikovane teške tjelesne povrede neuro-traume, to jest prelom lobanje i u toku su pripreme za njen transport u zdravstvenu ustanovu u Kragujevcu", rekla je ona.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.