Komunalni policajci iz Herceg Novog obradovali dame ružama(FOTO)
Foto: Opština Herceg Novi

Umjesto kazni dijelili ruže

Komunalni policajci iz Herceg Novog obradovali dame ružama(FOTO)

Žene koje su danas šetale i vozile kroz Herceg Novi zaustavljali su pripadnici Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora, ali ne radi kontrole, već čestitke.

Kako je saopšteno iz lokalne uprave, iznenađene dame su osmjehom reagovale na ovaj simboličan gest, kada su im uniformisani policajci i inspektori poklanjali cvijeće uz čestitke povodom 08. marta, Međunarodnog dana žena.

Ovim znakom pažnje Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi želi da čestita praznik i prijatno iznenadi sugrađanke, objasnila je načelnica Marija Andrić, inače jedina žena na čelu ovakve službe u Crnoj Gori.Osmimartkomunalci

Foto: Opština Herceg Novi

"Poručila bih sugrađankama da uživaju u ovom prazniku, ali da svaki dan za njih bude praznik, da poštuju sebe i uživaju u životu", istakla je ona za Radio Jadran.

Osmimart1

Foto: Opština Herceg Novi

Andrić je kazala da je akcija podjele cvijeća najprije upriličena na Trgu podno Sat kule, a kasnije i u ulici Save Kovačevića. Podjeljeno je oko 100 ruža.

U čast damama danas je upriličen i nastup hora iz ruskog grada Ribinska na centralnom gradskom trgu. Naime, ovaj hor je gost 50. Praznika mimoze i biće učesnici Dječije cvijetne povorke, ali su gosti iz Rusije izrazili i želju da uvesele građane i pjesmom čestitaju Međunarodni dan žena.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.