Putin čestitao dan žena: Vaša ljubav čini da se lijepo osjećamo !
Vladimir Putin

Ne može se zamisliti istorija Rusije bez žena

Putin čestitao dan žena: Vaša ljubav čini da se lijepo osjećamo !

Predsjednik Rusije Vladimir Putin uputio je čestitke povodom Međunarodnog dana žena, kojima je poželio dobro zdravlje i sreću, uz podsjećanje na sposobnost žena da budu uspješne na poslu i u porodici.

On je rekao da je sposobnost ruskih žena da postignu uspjeh vrijedna pažnje.

"Vi uspjevate da se izborite sa svim na poslu i da brinete o porodici. Vaša ljubav ujedinjuje, ohrabruje, pruža podršku, tješi nas i čini da se lijepo osjećamo", poručio je Putin.

Putin je rekao da je ženama kroz čudo rađanja djece dato da stvaraju novi život, te da velika sreća koju donosi majčinstvo i odgajanje djece mijenja svijet, ispunjava ga ljubaznošću, blagošću i saosjećanjem, te da potvrđuje tradicionalne vrijednosti koje su Rusiju oduvijek činile jakom, javio je TASS.

"Uvijek ćemo vam biti dužni. To je istina svih nas i naše države uopšte, koja i dalje ima obavezu da učini mnogo za žene, koje ne štede napore u odgajanju svoje djece", naglasio je Putin.

Ruski predsjednik istakao je emocionalnu darežljivost žena, koja se ne može izmjeriti, te da žene dar darežljivosti umnožavaju stotinu puta svojim stavom prema poslu i prema voljenim osobama.

Putin je napomenuo da su žene pouzdani saradnici i odgovorni upravnici, te da je teško zamisliti istoriju i razvoj Rusije bez kreativnog doprinosa velikih žena Rusije.

Ruski lider je u ime svih muškaraca poručio da ponekad nije lako biti dostojan očekivanja žena.

"Međutim, učinićemo sve što je u našoj moći da žene osjete našu veliku podršku i da se uvijek mogu na nas osloniti, te da zapamte da ih cijenimo tokom cijele godine, a ne samo u vrijeme praznika", istakao je Putin.

Izvor: Srna

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.