Rožaje: Tuča u Hitnoj službi, učestvovalo više osoba
Hitna pomoć Rožaje

Demolirane prostorije

Rožaje: Tuča u Hitnoj službi, učestvovalo više osoba

Prostorije rožajske Hitne službe demolirane su juče, pola sata nakon ponoći, kada je došlo do tuče u kojoj je učestvovalo više osoba, piše Dan.

Do incidenta je došlo u lokalu “Tiha noć”, gdje su se Amel Dautović (20), Hasko Škrijelj (21), Refik Kurtagić (19), i Denis Bećiragić (22) sukobili sa braćom Fekratom (37) i Samirom Murićem (21), pri čemu su koristili metalnu palicu, nož i olovni boks, nanoseći Murićima povrede u predjelu ruku i po tijelu.

Murići su zatražili pomoć u Hitnoj službi, a onda je tamo nastavljena tuča.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.