Nikšićanin lišen slobode jer je lupao na vrata Koprivici
Momo Koprivica, foto: DCG

Podnešena krivične prijave

Nikšićanin lišen slobode jer je lupao na vrata Koprivici

Policija je protiv Nikšićanina Ž.Z. (25) podnijela prekršajnu prijavu, jer je vikao i lupao na vrata stana poslanika Demokrata Moma Koprivice.

"Policijski službenici odmah su postupili po prijavi Moma Koprivice da ga nekoliko lica uznemirava na način što lupa na vratima njegovog stana", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako su kazali, službenici CB Nikšić identifikovali su i lišili slobode to lice, Ž.Z. (25) iz Nikšića, o čemu je obaviješten i oštećeni M.K. 

Navodeći da je Ž.Z. tokom prethodne noći, oko 03,50 časova, lupao na vratima stana M.K. i vikao, dok se nalazio u društvu još dva lica.

"O svemu je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji se izjasnio da nema elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti. Shodno izjašnjenju tužioca, službenici CB Nikšić su protiv Ž.Z. podnijeli prekršajnu prijavu i, uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, u 17,15 časova priveli ga Sudu za prekršaje – Odjeljenje Nikšić", naveli su iz Uprave policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.