U Moskvi održana prezentacija Crne Gore i Luštice Bay
Luštica Development

U Moskvi održana prezentacija Crne Gore i Luštice Bay

U Moskvi su prekjuče u hotelu " Lotte" prestavnici kompanije Luštica Development održali prezentaciju Crne Gore i nove destinacije Luštica Bay, hotela Čedi /The Chedi/, novootvorene marine i ponude novog grada u Tivtu.

„Sudeći po odzivu posjetilaca te planovima za saradnju uspostavljenim tokom posjete, opšte interesovanje i potencijal investitora sa ruskog tržišta ne jenjava, a sa otvaranjem operativnog režima destinacije Luštica Bay, mogućnosti su višestruke - kako turističke tako i poslovne. Prezentacija je trajala oko sat, ali je mnogo duže trajala sesija za pitanja i odgovore, pa je veliko interesovanje produžilo događaj sve do večernjih časova“, saopštila je Slavica Milić, marketing menadžerka Luštice Development.

saprezentacije

Foto: Luštica Development

Veliki broj posjetilaca prezentacije već je bio u prilici da posjeti Crnu Goru doživjevši je kao zemlju neprevaziđene prirodne ljepote i izuzetnih domaćina.

Uz događaj u Moskvi, kompanija se proteklih dana predstavila na Kopaonik Biznis Forumu, gdje je bila jedan od sponzora pomenutog događaja i takođe izazvala zavidno interesovanje.

Prethodno je u Dubaiju projekat Luštica Bay proglašen je za najbolji razvojni projekat u Evropi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.