Bizarna smrt milijardera: Preminuo prilikom zahvata za povećanje penisa
Ehud Arje Lanijado

Bizarna smrt milijardera: Preminuo prilikom zahvata za povećanje penisa

Jedan milijarder koji je bogatstvo stekao trgovinom dijamanata preminuo je u privatnoj klinici u Parizu prilikom zahvata za povećanje penisa.

Ehud Arje Lanijado (65), vlasnik kompanije "Omega Diamonds" sa sjedištem u Briselu, imao je srčani udar pošto mu je "supstanca" ubačena u polni ud, posle čega je milijarder izgubio život.

"Poslednji pozdrav biznismenu vizionaru. Sa velikom tugom saopštavamo da je naš osnivač Ehud Arje Lanijado preminuo", navodi se u saopštenju te kompanije, a prenosi "Dejli mejl".

Lanijadov prijatelj koji je želio da ostane anoniman, kazao je za milijardera da je uvijek bio fokusiran na izgled, kao i na to kako ga drugi doživljavaju.

"U kompaniji smo ga zvali 'Argentinac', jer je izgledao kao tango igrač", kazao je anonimni izbor.

Prema priči Lanijadovih prijatelja, on bi zaboravio na to da je nizak tek kada bi njegov računovođa pročitao stanje na bankovnom računu, što je ponekada činio i nekoliko puta dnevno.

Milijarder sa belgijsko-izraelskim državljanstvom navodno je posedovao najskuplji penthaus u Monaku vrijedan više od 34 miliona eura, kao i kuću u Los Anđelesu, gdje je često puta uživao sa manekenkama i slavnim ličnostima.

Nije poznato zvanično koliko je zapravo Lanijadovo bogatstvo, ali je 2013. godine imao problem sa vlastima, ali uspio je da izbjegne suđenje za utaju poreza, pošto je platio poravnanje u vrijednosti od 160 miliona eura.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.