Anđelina Džoli otkrila zašto se razvela od Bred Pita
Anđelina Džoli

Promoviše i novi biznis

Anđelina Džoli otkrila zašto se razvela od Bred Pita

Glumica Anđelina Džoli dala je jedan od rijetkih intervjua za Entertainement Today u kojem je pričala o svom novom biznisu, ali i o razvodu od Breda Pita.

Mnogi se pitaju kako Anđelina uspjeva da održi tako vitku građu već godinama, a njena tajna je zapravo njen novi biznis.

Reč je o proizvodu Keto Pure koji je dodatak ishrani ili suplement koji pomaže pri gubitku kilograma i daje vam energiju.

"Cijeli život sam bila opterećena da održim kilažu i mladolikost zbog pritiska u Holivudu. Konačno sam uspjela da pokrenem ovaj biznis u kojem su uključene samo žene, a naš proizvod može da kupi svako po razumnoj cijeni“, rekla je Anđelina.

Na pitanje da konačno stane na put svim nagađanjima vezanim za razvod od Breda Pita, glumica kaže:

"Veza nikada nije crno-bijela i dok postoji milion stvari koje Bred i ja nikada nećemo vidjeti na isti način, razlike u vaspitavanju djece su nas najviše natjerale da se rastanemo. Njegova zavisnost od alkohola je postala problem i počeo je da gubi prilike u Holivudu. Čak je bio ljubomoran što mu nijesam dozvolila da promoviše moj biznis. Ipak, on je otac moje djece i ne želim previše da pričam“, rekla je Anđelina.

AndjelinaDzoliiBredPit1670x447

Glumica je dodala kako je od samog početka željela da biznis Keto Pure bude samo njen posao, pa se Bred osjetio odbačenim od prvog dana.

"Nijesam osjećala obavezu da marim kako će se on osjećati u mojoj ambiciji. On je dobro znao koliko sam željela da uspjem i da sam uložila cijelo svoje srce da napravimo savršen produkt.“

Izvor: B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.