MSP: Interpretacije predloženih zakonskih odredbi u velikoj mjeri pogrešne
MSP

MSP: Interpretacije predloženih zakonskih odredbi u velikoj mjeri pogrešne

U toku javne rasprave na Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju Ministarstvo saobraćaja i pomorstva dobilo je određeni broj sugestija koje se odnose na uređenje oblasti auto taksi prevoza i luksuznog vida prevoza renta kar sa vozačem (limo servis).

"Imajući u vidu sadržinu sugestija kao i medijske članke u kojima prepoznajemo različite interpretacije predloženih zakonskih odredbi koje su u velikoj mjeri pogrešne, Ministarstvo saobraćaja i pomorstva je prepoznalo potrebu da organizuje okrugli sto u vezi predmetnih izmjena i dopuna Zakona sa svim pravnim licima koji su iskazali zainteresovanost", naveli su iz MSP-a.

Ističući da pojedini navodi koji se odnose na nekonsultovanje zainteresovane javnosti nijesu tačni, jer pored predstavnika privrede koji su učestvovali u izradi Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu, javna rasprava upravo predstavalja najtransparentniji vid konsultovanja zainteresovane javnosti.

"O mjestu i vremenu održavanja okruglog stola zainteresovana pravna lica će biti blagovremeno informisana", kazali su iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.