Uspješno završen 26. Kopaonik biznis forum
Foto: Represent Communications

Uspješno završen 26. Kopaonik biznis forum

Kopaonik, 6.mart-Kopaonik biznis forum, najveći ekonomski samit u Srbiji, koji je okupio 1.315 učesnika, dva specijalna gosta, 162 panelista te 125 novinara završen je danas.

Na Forumu su pored Predsjednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić i ministara bili i predstavnici međunarodnih finansijskih institucija, privrednih komora iz regiona, najvećih regionalnih investitora, predstavnici javnog i privatnog sektora, akademici i privrednici.

Na forumu su učestvovali i predsjednik Privredne komore Crne Gore Vlastimir Golubović i predsjednik kompanije "Voli" Dragan Bokan.

Predsjednik Saveza ekonomista Srbije i predsjednik programskog odbora Kopaonik Biznis foruma Aleksandar Vlahović kazao je na zatvaranju da dijalog generalno nedostaje u društvu te da je upravo u tome prednost i uloga svih učesnika.

“Imali smo intenzivan rad u protekla četiri dana, zaključci Kopaonik Biznis foruma će biti sumirani u okviru dokumenta i siguran sam da će Vlada vrlo pažljivo pratiti naše preporuke kako doći do robustnog rasta i ubrzati strukturne reforme”, izjavio je Vlahović.

Vlahović je premijerno najavio i tri naredna događaja – Jahorina ekonomski forum (23-24. april 2019), Samit guvernera i ministara finansija zemalja Zapadnog Balkana (14-16.jun 2019) i IV Međunarodna konferencija o obrazovanju (11-13. novembra 2019).

Naredni, 27. Kopaonik Biznis forum održaće se u martu 2020. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.