Muškarac poginuo u udesu na magistralnom putu prema Đurđevića Tari
Foto: PV Informer

Muškarac poginuo u udesu na magistralnom putu prema Đurđevića Tari

Novica Knežević (80) poginuo je danas oko 12 sati u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini skretanja sa magistralnog puta Pljevlja-Đurđevića Tara, za naselje Komini, preko puta restorana “Balkan”.

Knežević je upravljao vozilom marke “Volkswagen Bora”, pljevaljskih registarskih tablica, koje se kretalo iz pravca grada kada je iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, sletio sa puta, a automobil je završilo u koritu Vezišnice, prenosu PV Informer.

Za sada nije poznat uzrok saobraćajne nesreće, ali je Knežević iz automobila izveden u svjesnom stanju, ali mu se stanje tokom intervencije pogoršalo i on je bez znakova života dopremljen u Opštu bolnicu Pljevlja.

Inače na tom mjestu, gdje je stradao Knežević, česte su saobraćajne nezgode koje su nerijetko, kao i ova, imale fatalan ishod.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.