Tivat: Počela izgradnja rezervoara u naselju Gradiošnica
Janović

Tivat: Počela izgradnja rezervoara u naselju Gradiošnica

Radovi na izgradnji prve faze rezervoara za poboljšanje vodosnabdjevanja počeli su na lokaciji Krstac, u naselju Gradiošnica u Tivtu“, saopštio je potpredsjednik Opštine Ilija Janović.

 Investicuju, vrijednu 580.000 eura, realizuju Opština Tivat i Direkcija javnih radova.

„Urađen je i pristupni put kojim može proći teška mehanizacija. Trasa puta bila je planirana sa druge lokacije, ali nije bilo komunikacije između vlasnika zemlje i izvođača radova. Posljednjih mjesec i po uspjeli smo postići dogovor o novom pravcu trase i nadam se da ćemo do kraja godine završiti ovaj veliki posao”, dodao je Janović, zahvalivši se vlasnicima zemlje koji su omogućili izgradnju pristupnog puta.

Direkcija javnih radova finansira izvođenje radova, dok je Opština Tivat izradila projektno- tehničku dokumentaciju.

Izvođač je podgorička firma Bauer doo, a prva faza izgradnje rezervoara kapaciteta oko 2000 kubnih metara treba da se okonča za 4 mjeseca.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.