GP  Sukobin – Murićani: U rezervoaru
Foto:Uprava policije

GP Sukobin – Murićani: U rezervoaru "Sharana" pronađeno 6 kg skanka

Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj u saradnji sa službenicima Carinske ispostave Sukobin i u saradnji sa službenicima granične policije Republike Albanije na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani kontrolom vozila pronašli i oduzeli oko šest kilograma skanka.

"Policijski službenici OGB Ulcinj i carinski službenici CI Sukobin su u saradnji sa graničnom policijom Republike Albanije, 04. marta 2019. godine, na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, kontrolom vozila marke „VW Sharan“ kojim je upravljao I.Đ. (31) iz Republike Albanije dok se u vozilu nalazio E.N. (23) iz Republike Albanije, u specijalno napravljenom bunkeru u rezervoaru vozila pronašli i oduzeli 22 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna tipa skank, ukupne težine oko šest kilograma", saopštila je Uprava policije.

Prilikom kontrole korišćeni su službeni policijski psi za detekciju narkotika.

Kako su naveli iz crnogorske policije, u skladu sa protokolom o radu na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani dalji postupak u vezi sa ovim događajem preuzeli su nadležni organi Republike Albanije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.