DPS Danilovgrad: Napadima na Đukanovića pokušava se stvoriti atmosfera straha
Sa sjednice

"Opozicija pokušava neradom da ruši državnu, DPS govori jezikom radnog elana"

DPS Danilovgrad: Napadima na Đukanovića pokušava se stvoriti atmosfera straha

Sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora Savjeta mladih DPS Danilovgrad u proširenom sastavu održane su juče a na dnevnom redu su bile aktivnosti na realizaciji izbornog programa u Danilovgradu, kao tekuće i planirane aktivnosti Savjeta mladih.

Dosadašnja uspješna realizacija izbornog programa i efikasan rad lokalne samouprave ocijenjeni su na sjednici kao najbolji dokaz odgovornosti DPS i ispunjenja obećanja koja su data građanima.

"U tom pravcu, posebna zahvalnost za konstantnu podršku je upućena Vladi Crne Gore. Na sastanku je ocijenjeno da je DPS oduvijek pružala nesebičnu lojalnost i podršku mladim ljudima, te da nema bolje političke alternative u Crnoj Gori za mlade ljude. Imajući u vidu navedeno, mladi su saglasni da se kroz prizmu ideja i energije dodatno aktiviraju, prvenstveno kroz rad mjesnih odbora i na taj način učestvuju u daljim etapama razvoja Danilovgrada i Crne Gore", saopšteno je iz DPSa Danilovgrad.

Tokom rasprave, osvrt je dat i na, kako se navodi, medijska spinovanja koja su definisana kao već viđene iskonstruisane afere i pozorišne predstave.

"Ocijenjeno je da je opozicija spremna na sve za osvajanje vlasti, ne pitajući za cijenu, te da se napadima na predsjednika DPS-a – gdina Mila Đukanovića, pokušava stvoriti atmosferu straha, etiketiranja i anatemisanja jednog sistema i državnih organa koji rade svoj posao. Zaključeno je da dok opozicija pokušava svojim neradom, nedolaskom na posao, a urednim primanjem plate da ruši državu, partija kakva je DPS govori jezikom radnog elana, progresa i ono najbitnije – činjenicama. I to prije svega, činjenicom da mlade vidi, doživljava i oslovljava kao kreatore boljeg crnogorskog društva, što oni i jesu, a biće i ubuduće", poručeno je iz opštinskog odbora.

SjednicaOODPSDanilovgrad6

Jedinstven stav mladih DPS Danilovgrada je, ističe se, da se hajke, lažne afere i nerad ne mogu vrednovati više od rada, te da mladi neće dozvoliti bilo koji vid rušenja Crne Gore, njenog ugleda i dostojanstva.

Sjednici OO u proširenom sastavu su prisustvovali i članovi Glavnog odbora DPS CG iz opštine Danilovgrad – Zorica Kovačević, Branislav Đuranović, dr Miodrag Miško Đurović, Milorad Vuletić i Aleksandar Pavićević, kao i predsjednica ŽAD DPS Danilovgrad, gđa Tanja Bošković.Mladima su se obratili Zorica Kovačević, Branislav Đuranović, dr Miodrag Miško Đurović i Milorad Vuletić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.