Sekulić Jevriću: Vaš problem na parlamentarnim izborima neće biti DPS nego izborni cenzus
Predrag Sekulić

Sekulić Jevriću: Vaš problem na parlamentarnim izborima neće biti DPS nego izborni cenzus

Evropska pravila su jasna i ona podrazumijevaju dijalog u Parlamentu. Nažalost, zbog političkog kukavičluka poslanika vaše partije koji ne dolaze u Parlament, taj dijalog nije moguć, poručio je Predrag Sekulić poslanik DPS u Skupštini Crne Gore, Bojanu Jevriću (URA).

"Ali to je vaša odluka i o tome su građani jasno iskazali svoj stav na predsjedničkim i lokalnim izborima prošle godine. Da li ima potrebe da Vas podsjećam na rezultate tih izbora? Da li ima potrebe da Vas podsjećam da je snaga vašeg "pokreta" danas na nivou statističke greške? Sa druge strane, medijska buka koju stvarate (istina, sada manje od kada su vas Demokrate "otkačile") uveliko prevazilazi vašu političku snagu i vi to veoma dobro znate", kazao je Sekulić.

On je istakao da je DPS  u više navrata jasno saopštila da smo spremni da razgovaramo o svim otvorenim pitanjima, prije svega o izbornim zakonima i organizaciji narednih parlamentarnih izbora, ali ne jezikom ultimatuma i ucjenama.

"Budimo otvoreni, vaš problem na narednim parlamentarnim izborima neće biti DPS nego izborni cenzus. Zato i pokušavate da stvaranjem što veće buke u medijskom prostoru Crne Gore, u čemu imate nesebičnu pomoć onih koji su vas i napravili, stvorite lažnu sliku o svojoj snazi, ne bili ušli u neku koaliciju i sebi produžili politički život za još koji mandat", poručio je Sekulić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.