Let za Palma de Majorku koristio se isključivo u službene svrhe
Foto: Vlada Crne Gore

Reagovanje na tvrdnje MANS-a

Let za Palma de Majorku koristio se isključivo u službene svrhe

Vazduhoplov Vlade Crne Gore koristi se isključivo u službene svrhe, saopšteno je danas iz Službe za odnose s javnošću Vlade Crne Gore.

"Let za Palma de Majorku, koji je predmet interesovanja MANS-a, obavljen je 13. septembra 2018. godine, a povratni let dva dana kasnije, 15. septembra 2018. godine i to za potrebe dvodnevne radne posjete predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića sa delegacijom kompaniji Iberostar čije je sjedište na Majorci", navodi se u saopštenju iz Vlade.

Kako su kazali, Delegaciju su činili predsjednik Vlade i ministar kulture sa saradnicima na poziv vlasnika komanije Iberostar, Miguela Fluše Roselja.

"Napominjemo da je sve troškove smještaja posade i handlinga aviona (osim troškova goriva) snosio domaćin delegacije Vlade Crne Gore – kompanija Iberostar.
Riječ je o jednoj od vodećih i najvećih svjetskih kompanija u oblasti turizma koja je prisutna u Crnoj Gori više od jedne decenije, i koja je upravo prošle godine realizovala dva velika projekta važna za razvoj naše turističke privrede, o čemu je javnost upoznata", pojasnili su iz Vlade.

Pored ostalog, kazali su i da je posjeta obuhvatila sadržaje koji su se ticali novih investicija ove kompanije u našu turističku privredu, kao i razmatranje modela za valorizaciju kulturnnih dobara u cilju razvoja turizma i ekonomije.

"Let za Maltu, o kojem takođe insinuira MANS, obavljen je 24. januara 2019.godine, a povratni let 01. februara 2019. godine. U pitanju je bio vanredni servis aviona koji je obavljen kod ovlašćenog servisera M.C.M (Maintenance Centre Malta), zaključili su iz Službe za odnose s javnošću Vlade CG.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.