Policija razbojništvo riješila za 40 minuta: Prijetio nožem radnici i otuđio 1.575 eura
Ilustracija

Herceg Novi

Policija razbojništvo riješila za 40 minuta: Prijetio nožem radnici i otuđio 1.575 eura

Policija Herceg Novog jutros je za oko 40 minuta nakon izvršenja krivičnog djela razbojništvo, identifikovala, pronašla i lišila slobode D.V. (37), lice osumnjičeno da je počinilo ovo krivično djelo.

"Sumnja se da je D.V. danas, 04.03.2019. godine, oko 04,00 časa, razbojništvo izvršio u kazinu „Dutch“ u naselju Topla i to na način što je, uz prijetnju nožem radnici, iz kazina otuđio 1.575 eura pazara, nakon čega je pobjegao sa lica mjesta", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Službenici CB Herceg Novi su, odmah po prijavi da je nepoznato lice izvršilo razbojništvo u pomenutom kazinu, preduzeli mjere i radnje na njegovom rasvjetljavanju i pronalasku lica koje je krivično djelo počinilo.

"Nakon četrdeset minuta od prijave, a shodno saznanjima do kojih su u međuvremenu došli, policijski službenici su u naselju Igalo pronašli i kontrolisali D.V. Kod D.V. su pronašli i od njega oduzeli sav iznos otuđenog novca, 1.575 eura, kao i nož kojim je, kako se sumnja, prijećeno radnici prilikom razbojništva", saopšteno je iz policije.

D.V. je lišen slobode.

On će,kako se dodaje uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.