Počele pripreme za manifestaciju “Crna Gora u ritmu Evrope”
Desetočlana ekipa djece

Počele pripreme za manifestaciju “Crna Gora u ritmu Evrope”

Desetočlana ekipa djece odabrana na audiciji za učešće na manifestaciji “Crna Gora u ritmu Evrope”, juče je počela sa pripremama za finale ovog takmičenja koje će se održati u maju u Tivtu.

Pripreme će se održavati svake nedjelje u maloj sali za fizičko osnovne škole “Drago Milović” u Tivtu, saopšteno je iz Službe predsjednika Opštine Tivat.

 Predstavnice Tivta će na velikom finalu braniti boje svog grada i države, pa će njihov nastup biti praćen pjesmom iz Crne Gore - NO NAME “Zauvijek moja”. Plesnim koracima podučava ih koreografkinja Tamara Pejović.

“Crna Gora u ritmu Evrope” je muzički događaj  podržan od strane ambasadora zemalja Evrope i Evropske Unije. Takmičenje je osmišljeno u skladu sa Evropskom poveljom o učešću mladih u životu na opštinskom i regionalnom nivou i drugim evropskim dokumentima koji tretiraju problematiku mladih.

Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti Opštine Tivat koordinira aktivnosti povodom održavanja ove manifestacije i pruža podršku organizatorima kako bi ovaj događaj  bio organizovan na najbolji način.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.