Dobre vijesti iz Paga: Najteže povrijeđena djevojčica se probudila i svjesna je
Foto: Printscreen/ Facebook

Dobre vijesti iz Paga: Najteže povrijeđena djevojčica se probudila i svjesna je

Najstarija i najteže povrijeđena djevojčica od četvoro djece koju je otac bacio sa balkona kuće na Pagu, probudila se i pri svijesti je, rekli su ljekari.

"Djevojčica je generalno u boljem stanju, probudila se, pri svijesti je, samostalno diše. Moguće je da uskoro neće biti potrebe za intenzivnim liječenjem nego na nekom normalnom odjeljenju", rekao je doktor Toni Matić iz zagebačkog KBC-a "Rebro", javlja portal Vijesti.hr.

Zamjenik direktora zadarske bolnice Edi Karuc za TV N1 je potvrdio da se dvoje od četvoro djece dobro oporavlja i spremno je za puštanje iz bolnice.

Uskoro će spremna biti i treća djevojčica, a bolnica u Zadru bi, u dogovoru s Centrom za socijalno staranje, trebalo da ih preda hraniteljima.

Djeca su povrijeđena nakon što ih je 28. februara njihov otac, Josip Rođak, bacio sa balkona.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.