Pronađeno tijelo Ratka Kumburovića
Foto: Savo Prelević

U Skadarskom jezeru

Pronađeno tijelo Ratka Kumburovića

Tijelo Ratka Kumburovića, koji se utopio u nesreći na Skadarskom jezeru kod manastira Vranjina pronađeno je danas.

Direktor Regionalnog ronilačkog centra Vesko Mijajlović rekao je agenciji MINA da je tijelo Ratka Kumburovića pronađeno u Skadarskom jezeru kod ostrva Grmožur.

"Tijelo koje je bilo na površini jezera pronašli su mještani koji su se uključili u potragu", rekao je Mijajlović.

U tragediji koja se dogodila 3. februara kod manastira Vranjina, kada se prevrnuo čamac u kome se nalazilo devet ljudi, poginuli su Darko Vujošević, supružnici Jana i Ratko Kumburović i njihova ćerka Nina.

Odmah nakon nesreće iz vode je izvučeno tijelo trudnice Jane Kumburović, a nakon nekoliko dana i njene dvanaestogodišnje kćerke.

Tijelo Darka Vujoševića, koji je poginuo dok je pokušavao da spasi tročlanu porodicu nakon prevrtanja čamca u Skadarskom jezeru, pronađeno je 24. februara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.