Dalmatinci ismijavali napad na vaterpoliste Crvene zvezde (VIDEO)
Foto: Screenshot

Na karnevalu u Splitu

Dalmatinci ismijavali napad na vaterpoliste Crvene zvezde (VIDEO)

Učesnici karnevala u Kaštel Sućurcu kod Splita juče su odglumili napad na vaterpoliste "Crvene zvezde" na splitskoj rivi.

U karnevalskoj povorci provezao se kamion sa maškarama obučenim u dresove Crvene zvezde, a sve je bilo popraćeno Bajaginom pjesmom "Zvezda", javlja "Dalmatinski portal".

Maškare obučene u dresove Crvene zvezde su potom "napali" muškarci obučeni u trenerke i sa palicom u ruci, pri čemu je jedan "Zvezdaš" skočio u more, što je jasna aluzija na nedavni napad na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj rivi, prenosi Klix.ba.

Četvorica srpskih vaterpolista napadnuta su 9. februara na Rivi u Splitu, uoči utakmice beogradske Crvene Zvezde i splitskog Mornara.

Oni su bili u trenerkama sa klupskim obilježjima, a napadnuti su dok su sjedjeli u kafiću na Rivi.

Golman vaterpolo kluba Crvena zvezda Aleksandro Kralj morao je da skoči u more kako bi se spasio od napadača.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.