Fudbaler Osijeka se zbog čokoladice automobilom zaletio u prodavnicu i povrijedio radnicu?
Foto: Emica Elvedji / CROPIX

Pobjegao sa lica mjesta

Fudbaler Osijeka se zbog čokoladice automobilom zaletio u prodavnicu i povrijedio radnicu?

Nevjerovatne scene viđene su u Hrvatskoj u noći između petka i subote. Prema pisanju “Glasa Slavonije” mladi fudbaler Osijeka Petar Bočkaj je nanio ljudima teške tjelesne povrede.

Kako se navodi, on se vraćao sa koncerta Saše Matića i u vidno alkoholisanom stanju se zaletio u prodavnicu u blizini benzinske pumpe i tom prilikom povrijedio radnicu. Da stvari budu gore, on je pobjegao sa lica mesta.

- Tačno četiri minuta posle ponoći smo dobili dojavu da je vozač uletio automobilom u prodavnicu. Dolaskom na mjesto incidenta smo utvrdili da je u pitanju Mercedes AMG E 43 i da je tom prilikom radnici ostala zaglavljena noga. Oslobodili smo je, čekamo dodatne analize da vidimo u kakvom je stanju - naveli su iz Vatrogasnog operativnog centra.

Prema pojedinim informacijama razlog svega ovoga je nevjerovatan. Naime, on nije mogao da sačeka smjenu radnika jer je želio da kupi čokoladicu! Doduše, nije stigla nikakva zvanična potvrda ovoga.

U isto vrijeme je klub saopštio da je sa njim odmah raskinut ugovor, a teško će u skorije vrijeme pronaći novi.

- Pod uticajem alkohola je nanio veliku materijalnu štetu i ugrozio život jedne osobe, pa je pobjegao sa mjesta nesreće. Time je završio karijeru kao prvotimac našeg kluba - saopštio je Osijek.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.