Neda Arnerić u lošem stanju: Popila dvije table ljekova za smirenje
Neda Arnerić

Po prijemu na VMA odmah uključena terapija

Neda Arnerić u lošem stanju: Popila dvije table ljekova za smirenje

Neda Arnerić bila je na ivici smrti kada je dovezena na Vojnomedicinsku akademiju, nakon što je popila 20 tableta za smirenje u kombinaciji s ljekovima za hipertenziju.

Na odjeljenju toksikologije primljena je u besvjesnom stanju i blijeda u licu. Poslije dijagnostike, dežurni ljekari ustanovili su da je njen pritisak 50 sa 20, pa joj je odmah uključena terapija kojom bi se regulisalo njeno teško stanje.

Glumica je već duže vrijeme bila u lošem raspoloženju, izazvanom smrću supruga Milorada Meštrovića. Od kada je on preminuo, Neda živi sama u stanu na Vračaru, ali ju je redovno obilazio njen brat, koji je i pozvao policiju pošto mu se sestra nije javljala na telefon.

"Nedin brat je bio očajan kad je došao na odjeljenje, plakao je i ponavljao da nije smio da je ostavi samu u stanu. Takođe, kazao je i da se ovakva situacija dešava po drugi put i da će morati da angažuje ženu koja će ubuduće provoditi vrijeme s Nedom da se ovo više ne bi desilo. Neko od ljekara je rekao da je popila dvije table lijekova za smirenje", kaže izvor sa VMA, objašnjavajući kako će dalje teći liječenje glumice.

"Ona će još neko vrijeme biti u bolnici, gdje je u njeno liječenje uključeno dosta ljekara raznih specijalnosti. Naravno, ključni su psihijatri i psiholozi, koji će pokušati da joj pomognu da prevaziđe krizu i vrati se normalnom životu", zaključuje sagovornik za Alo.rs.

"Neda je veoma loše. Ona je na aparatima za održavanje u životu. Otkad je primljena u bolnicu, stanje je nepromjenjeno. Nažalost, ne ide ka boljem, ali ljekari daju sve od sebe da joj spasu život" - otkriva Informer.

Izvor: Avaz.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.