Ljekar napao medicinsku sestru zbog skidanja ikone sa zida
Foto: Ilustracija

Čeka se oglašavanje Ljekarske komore Srbije

Ljekar napao medicinsku sestru zbog skidanja ikone sa zida

Doktor Doma zdravlja u Vrbasu vrijeđao je i fizički napao medicinsku sestru na radnom mjestu, jer je skinula ikonu sa zida, prenosi RTS.

Incident se dogodio krajem prošle godine, a za njega se saznalo kada se na društvenim mrežama pojavio audio-snimak nemilog događaja.

Iako se napad ljekara na medicinsku sestru dogodio još prije tri mjeseca, tačnije 7. decembra, javnost je tak sada saznala za ovaj incident.

U Domu zdravlja „Veljko Vlahović” u ovom bačkom mjestu potvrdili su da je ljekar specijalista sportske medicine, doktor Dražan Peša, fizički nasrnuo na medicinsku sestru Jelenu Čeke, pred jednim svjedokom i to u toku radnog vremena u ambulanti sportske medicine u Vrbasu.

Kako je rečeno, konflikt je nastao zbog skinute ikone sa zida, a iako je medicinska sestra vratila ikonu na prethodno mjesto, sukob je eskalirao do fizičkog obračuna.

Sa zvaničnom istragom ovog događaja počelo se 17. decembra, odnosno onog trenutka kada je napadnuta medicinska sestra podnijela prijavu rukovodstvu Doma zdravlja, a po službenoj dužnosti reagovali su i iz vrbaske policije.

Protiv ljekara Dražana Peše pokrenut je disciplinski postupak, a očekuje se i reakcija Ljekarske komore Srbije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.