Cakan darovao opremu jedinom bjelopoljskom paraolimpijcu Adnanu Kujoviću
Foto:Privatna arhiva

Poklon za paradžudistu Favorita

Cakan darovao opremu jedinom bjelopoljskom paraolimpijcu Adnanu Kujoviću

Uspješni privrednik, poznati dobrotvor i potpredsjednik Opštine Bar Radomir Cakan Novaković poklonio je vrijednu sportsku opremu džudisti "Favorita" Adnanu Kujoviću, članu paraolimpijske reprezentacije Crne Gore.

 U ime firme CAKAN SPORT opremu, torbu, patike i trenerke, uručio je Radovan Furundžić.

"Ovaj gest pokazuje da je CAKAN SPORT društveno odgovorna firma za svaku pohvalu kojoj želimo što bolje poslovanje i ovim putem zahvaljujemo na velikodušnosti.", kazali su iz džudo kluba Favorit čiji je Adnan član.

 Kujović je trenutno jedini bjelopoljski paraolimpijac.

Jedini je paradžudista Crne Gore sa oštećenim vidom koji će nastupati krajem juna u Finskoj (Pajulahti) na EYOF-u.

533826144208900220138696495097781236006912n

Foto:Privatna arhiva

Učenik je bjelopoljske gimnazije i pravi primjer uspješnog mladog sportiste uprkos svim preprekama.

Učestvovao je na festivalu paraolimpizma gdje je nastupao sa trenerom Enesom Camićem i asistentom Matijom Joksimovićem nastupao i predstavio se. Nagrađen je Plaketom od strane Udruženja sportskih novinara i JU Centra za sport i rekreaciju Opštine Bijelo Polje kao talentovani mladi sportista za 2018.godinu.

Kujović će podršku imati i od lokalne uprave budući da je predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović najavio da će izdvojiti sredstva za kupovinu licenciranih kimona za ovog sportisti u susretu nastupima van zemlje.

Podsjetimo, Radomir Novaković Cakan je inače poznat i javnosti u regionu kao privrednik koji svoje zaposlene zna da iznenadi poklon putovanjima, automobilima a kao predsjednik Skupštine opštine Bar svoje plate donirao je pojednincima, institucijama i organizacijama kojima je pomoć bila potrebna, dokazujući time da je u politici da bi pomogao grad a ne zbog materijalne koristi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.