Podgoričanin uhapšen, osumnjičen da je kamenom sugrađaninu polomio lobanju

Podgoričanin uhapšen, osumnjičen da je kamenom sugrađaninu polomio lobanju

30-godišnji M.T. iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je pretukao sugrađanina

Kako je saopštila Uprave policije, dežurna služba CB Podgorica je o događaju obaviještena prekjuče od strane osoblja Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, koje je navelo da je kod njih primljeno lice A.B. sa povredama, te da je potom ovo lice transportovano u Urgentni blok.

"Radeći intenzivno na rasvjetljavanju događaja, službenici CB Podgorica su došli do sumnje da je A.B. nanio povrede M.T. i to na način što je M.T. navedenog dana, u ulici Aleksandra Puškina u Podgorici, nakon fizičkog obračuna sa A.B, ovom licu zadao udarac kamenom u predjelu glave. Udarcem kamenom M.T. je A.B. nanio tešku tjelesnu povredu u vidu frakture lobanje. Nakon događaja M.T. je pobjegao s lica mjesta, dok je A.B. transportovan prvo u Zavod za HMP pa potom u Urgentni blok KCCG", kazali su iz policije.

Osumnjičeni M.T. će,kako se dodaje, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.