Prijava protiv Budvanina, sugrađane prisilio na tuču u garaži
ilustracija

Prijava protiv Budvanina, sugrađane prisilio na tuču u garaži

Protiv 56-godišnjeg Budvanina policija je podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je prinudio dvojicu sugrađana na tuču.

Službenici budvanske policije su, postupajući na osnovu snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, identifikovali sva lica na snimku i nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv jednog od njih zbog sumnje da je počinio krivično djelo prinuda.

"Službenici CB Budva su, 27.02.2019. godine, podnijeli krivičnu prijavu protiv V.M. (56) iz Budve, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo. Sumnja se da je V.M. tokom januara 2019. godine u garaži kuće čiji je on vlasnik, upotrebom prijetnje prinudio B.A. (27) i D.M. (37), oba iz Budve, da se fizički obračunavaju, odnosno međusobno tuku. O ovom događaju postoji i već pomenuti snimak", saopštila je Uprava policije.

Krivična prijava protiv V.M. je shodno konsultacijma sa tužiocem podnijeta u redovnom postupku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.