Budvanin falsifikovao četiri sanitarne knjižice
Ilustracija

Podnijeta krivična prijava

Budvanin falsifikovao četiri sanitarne knjižice

Službenici Uprave policije – Sektora kriminalističke policije su juče, u nastavku akcije „Knjižica“, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru podijeli krivičnu prijavu protiv G.P. (47) iz Budve zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje isprave.

"G.P. je, sumnja se, ovo krivično djelo počinio na način što je u svojstvu vlasnika, izvršnog direktora i odgovornog lica preduzeća sa sjedištem u Budvi, u sklopu kojeg posluje ugostiteljski objekat, za svoje potrebe i potrebe troje drugih zaposlenih radnika, početkom juna 2018. godine, na području Budve, od za sada nepoznatog lica pribavio četiri lažne sanitarne knjižice u namjeri da ih upotrijebi kao prave. On je, sumnja se, lažne sanitarne knjižice u avgustu 2018. godine predao na uvid sanitarnom inspektoru u toku vršenja inspekcijske kontrole", saopšteno je iz policije.

Službenici Uprave policije su, sprovodeći akciju „Knjižica“, nadležnim tužilaštvima do sada podnijeli ukupno sedam krivičnih prijava protiv devet lica zbog osnovane sumnje da su pribavila i upotrijebila ukupno 25 lažnih sanitarnih knjižica.

"Policijski službenici u saradnji sa službenicima Uprave za inspekcijske poslove će nastaviti aktivnosti na otkrivanju i suzbijanju pojave falsifikovanih sanitarnih knjižica",poručuju iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.