Šeron Stoun u 60. godini izgleda bolje od mlađih koleginica(FOTO)
Šeron Stoun

Šeron Stoun u 60. godini izgleda bolje od mlađih koleginica(FOTO)

Veliki broj poznatih ličnosti sinoć je bio na događaju The Woman’s Cancer Research Fund na Beverli Hilsu.

Glumica koja je ukrala svu pažnju bila je legendarna Šeron Stoun (60), kojoj godine ne mogu ništa. 

1439940095c78df6ff3b08887246027w640

foto: Getty images

Šeron je nosila crni kombinezon ćije su se nogavice širile pri dnu. Iako je imao kragnicu, kombinezon je otkrio glimičina ramena te tako dodao senzualnosti u njen izgled, a kaput lepopard printa učinio je da Šeron izgleda vanvremenski.

8293657595c78df7157b01811545600w640

foto: Getty images

Glumica je pozirala sa koleginicama Demi Mur, Goldi Hon i Kejt Hadson. 

Šeron trenutno snima novu seriju za Netfliks “Ratched”. U međuvremenu brine se o svoja tri sina i redovna je na dobrozvornim događajima.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.