Bijelo Polje: Rano jutros izgorio džip psihijatra
Foto: Radio Crne Gore

Rasadnik

Bijelo Polje: Rano jutros izgorio džip psihijatra

Džip Tojota RAVA4 psihijatra Aleksandra Zlajića izgorio je u ranim jutarnjim časovima u bjelopolskom naselju Rasadnik u Ulici Miodraga Šćepanovića.

Požar je prijavljen jutros oko 3 sata a lokalizovala ga je Vatrogasna jedinica Bijelo Polje.

Iz policije su potvrdili da je lokalizovan požar na vozilu, te da je u toku uviđaj.

Neki od komšija kazali su Radiju Crne Gore da ih je probudio zvuk koji je podsjećao na eksploziju nižeg inteziteta, nakon čega se požar pojavio na prednjem dijelu vozila.

Džip je vlasništvo psihijatra Aleksandra Zlajića. U porodici Zlajić ne žele da se bave pretpostavkama šta je izazvalo požar.

Izvor: Radio Crne Gore/Portal RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.