DPS: Koaliciona vlast u Herceg Novom promoviše lice sa potjernice
Foto: TO HN

DPS: Koaliciona vlast u Herceg Novom promoviše lice sa potjernice

Nakon niza propusta, nesmotrenih odluka, nepotizma i protekcionizma, kojima se degradiraju Herceg Novi, njegov imidž i razvoj, objavljivanje fotografije Nemanje Ristić na profilu Turističke organizacije Herceg Novog dokaz je da koalicija na vlasti nema granica u svom bezumlju, navodi se u saopštenju DPS Herceg Novi.

"Staviti u isti kadar naš Herceg Novi i lice sa potjernica, sa zastrašujućom prošlošću i ništa boljom sadašnošću, potvrda je ne samo odsustva bilo kakve odgovornosti, već i očiglednih namjera odgovornih u Turističkoj organizaciji koju kontroliše Novska lista", navodi se u saopštenju.

Od formiranja aktuelne vlasti, Turistička organizacija prednjači u kako je saopšteno iz DPS bahatom trošenju novca građana.

"Promocija grada pretvorena je u groteskne prizore šepurenja funkcionera željnih pažnje, putovanja i fotografisanja. Spektakularni obilasci gradova iz kojih gotovo niko ne dolazi na proslavu Praznika mimoze pokazuju karakter promotera, ašund, kič i neukus njihovu samovolju, bahatost i nerazumijevanje bića i tradicije Herceg Novog. Sve to "zaokruženo" je promovisanjem osvjedočenog kriminalca.

Ko u koaliciji na vlasti promoviše kriminalce i kriminalne organizacije, lica sa potjernica i osuđivane ličnosti? Da li je to promocija kakvu zaslužuje naš grad i da li takvu promociju treba da plaćaju građani Herceg Novog? Koja partija u koaliciji na vlasti ima pravo da unižava građane Herceg Novog? Koji partijski lider ima pravo da baci pod noge jubilarni Praznik mimoze da bi se Nemanja Ristić na fotografijama šepurio sa mažoretkinjama? Ko se to otvoreno poistovjećuje sa fašističkim stavovima lica sa fotografije? Da li je bilo ko u koaliciji na vlasti svjestan učinjenog i poruke koja je poslata? I šta je još ostalo da odgovorni u Turističkoj organizaciji i upravi grada urade da degradiraju imidž Herceg Novog do nepovrata?", navode iz DPS Herceg Novi.

Zato zahtijevaju kako dodaju izvinjenje, ne samo zaposlenih u Turističkoj organizaciji, već i svih predstavnika koalicije na vlasti koji su dopustili "ovakvo besprizorno uniženje građana i degradaciju vrijednosti za koje se borimo".

"O odgovornosti prema zakonu i građanima, neka se zabrinu sami", poručuju iz DPS Herceg Novi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.