Do požara došlo tokom praktične nastave, profesor zadobio opekotinu

Mašinska škola u Podgorici

Do požara došlo tokom praktične nastave, profesor zadobio opekotinu

Jedan nastavnik je zadobio manju opekotinu u požaru koji je izbio jutros u mašinskoj školi "Ivan Uskoković" u Podgorici, saopštio je direktor te ustanove Žarko Borovinić, naglasivši da su učenici nepovrijeđeni.

Kako je istakao, do požara je došlo tokom praktičnog rada, a u prostoriji su bili četiri učenika i profesor.

"Pretpostavlja se da je došlo do kratkog spoja na automobilu na kome je izvođena paktična nastava, ali svakako da će siguran uzrok incidenta biti utvđen", naglasio je Borovinić prenosi RTCG.

"Nije bilo velike materijalne štete, i već smo krenuli u sanaciju", istakao je.

Podsjećamo, u Srednjoj stručnoj školi "Ivan Uskoković" u Podgorici jutros je izbio požar, ali intervencijom vatrogasaca je ugašen.

Da bi se spasili učenici su iskakali kroz prozore

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.