Jedinstven kafić na Tajlandu: Sve goste grle slatki sibriski haskiji(FOTO)(VIDEO)

Jedinstven kafić na Tajlandu: Sve goste grle slatki sibriski haskiji(FOTO)(VIDEO)

Ljubitelji sibirskih haskija na Tajlandu dolaze na svoje - u njihovom društvu mogu uživati u jedinstvenom kafiću čije glavne zvijezde su psi.

Nakon što pojedu kolač i popiju kafu, gosti operu ruke, na cipele navuku zaštitne navlake (da pse zaštite od bakterija) i čekaju, piše 24sata.hr.

Vlasnici tada otvaraju vrata, a prema gostima pojuri 20-ak razdraganih haskija.

BangkoksHuskyCafeTrueLoveatNeverland11440x1080

Skaču po njima, poziraju, igraju se, podmeću svoje stomake na maženje…

"True Love Neverland2 otvorila je lokalna porodica u Bangkoku. Oni se inače bave uzgojem i prodajom haskija pa su odlučili malo proširiti posao i ponuditi nešto novo.

Pse puštaju u određeno vrijeme, u 12.30, 15.30 i 18.30 sati (večernji termin dostupan je samo vikendom), i tada se gosti kafića mogu nesmetano igrati s njima. Kada se umore, psi se primire i tada su spremni pozirati za selfije sa posjetiocima.

DUYvF4hU0AEPNyc

Čak su istrenirani da stavljaju šape oko gostiju kafića kao da ih grle. Na kraju od posjetilaca dobivaju rashlađene grickalice koje su vlasnici ranije pripremili.

Inače, kako je na Tajlandu vrlo toplo, a to je vrsta pasa koja voli hladnije krajeve, vlasnici su im u prostore u kojima borave ugradili klima uređaje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.